KÖMMERLING 88Plus


KÖMMERLING 88Plus huisdeuren.

Het nieuwe 5-kamer deursysteem heeft een bouwdiepte van 88 mm. Dank zij deze inbouwdiepte van 88 mm voldoen deze huisdeuren aan de hoge technische en esthetische eisen van moderne architectuur maar behouden toch hun elegantie en functionaliteit.

De grote voordelen voor dit nieuw systeem zijn de uitstekende thermische isolatie met een Uf waarde tot 1.1 W(m²/K) voor de binnendraaiende uitvoering en tot 1,2 W/(m²K) voor de buitendraaiende versie. Het 3-dichtingsprofielsysteem én de innovatieve glassponningsdichting zorgen voor een verbeterde bescherming tegen wind , regen en een verhoogde geluidsisolatie. Door het bredere 88 mm profiel is het mogelijk beglazing of panelen te gebruiken in een bereik van 24-54 mm. Dit zorgt ervoor dat u meerdere mogelijkheden heeft betreffende het gebruik van isolatie, geluidswering, zonwering en veiligheid.

Door de sterk verbeterde warmte-isolatie met 88 PLUS ramen en deuren bereikt u een duidelijke reductie van het energieverbruik en de CO² uitstoot in uw project. Het KÖMMERLING 88Plus Systeem is geschikt voor de inbouw in passiefhuizen.

De profielen zijn 100% recycleerbaar en voor de fabricage van de profielen wordt naast gerecycleerd materiaal uitsluitend hoogwaardige kunststof gebruikt met loodvrij PVC en “groene” stabilisatoren op Calcium/Zink basis.

De dorpelaansluiting kan typisch Belgisch uitgevoerd worden met druiplijst en kaltefeind. Daarnaast beschik het systeem over een uitvoering met een vaste geïsoleerde onderdorpel met een dubbele dichting welke voldoet aan de hoogste eisen.

Daarenboven is dit huisdeursysteem zeer robuusk, de geïntegreerde PVC hoekverbinders en de groot gedimensioneerde staalversterking in het deurvleugelprofiel zorgen voor statische en torsiestijfheid van het geheel. Dit laat toe om deuren van 1,20 x2,40m en dubbele deuren met vleugelgrootte van 1,0 m x 2,40 m te realiseren.

Betreffende het kleuraspect zijn meerdere foliekleuren beschikbaar alsook de uitvoering met gelakte alu-voorzetschalen!


Quick-Finder