Hefschuifdeur PremiDoor 88


KÖMMERLING 88 is het raam van de toekomst. Het innovatieve premium raam- en deursysteem voldoet al aan de eisen van morgen voor het bouwen van passiefhuizen met optimale geluids- en inbraakbeveiliging en met een toekomstgericht ontwerp.

Vormgeving ontstaat tussen droom en werkelijkheid. Met de nieuwe generatie kunststofprofielen KÖMMERLING 88 opent zich een waaier aan mogelijkheden voor zowel creatieve als duurzame architectuur.
KÖMMERLING 88 geeft concrete antwoorden op vragen naar energie-efficiëntie, het aanboren van energiebronnen en de groeiende nood aan veiligheid.
KÖMMERLING 88 zet een nooit eerder geziene kwaliteitsnorm neer. De samenstelling van het profiel maakt een gevoelige verbetering van de isolatiewaarden mogelijk.

De nieuwe dimensie met unieke perspectieven en hoogstaande technologie .

Onze PremiDoor 88, een hefschuifdeur met een 5-kamertechnologie en een bouwdiepte van 88mm is een uitzonderlijk product.

Zijn uitstekende thermische isolatiewaarde van Uf =1,2 tot 1,3 W/(m²K) kan worden bekomen door o.a. de 88 mm vleugelprofieldiepte, het super-isolerende dorpelprofiel uit WPC (Wood Plastic Composite), de speciale glassponningsdichting, de thermisch gescheiden bovengeleidingsrail en de dubbele afdichtingstechnologie op de middensluiting.

In combinatie met de corresponderende beglazing worden de zowaar de passiefhuis waarden bereikt van UD 0,8 W /(m²K ).

Met het maximale open- en sluitgemak, verhoogde thermische isolatie en een elegant ontwerp staan onze schuifdeuren garant voor goede functionaliteit en langdurige kwaliteit.

   Kader : 5-kamersysteem tot 207 mm bouwdiepte, 65 mm zijdelingse aanzichtbreedte

    Vleugelprofiel met 5 kamers, met een dikte van 88 mm

    Smalle aanzichtbreedte van slechts 100 mm

    Voorzien voor plaatsing van glas via buitenzijde

    Mogelijkheid tot 54 mm glasdikte, voor 3-voudig glas

    Extra thermodichting in de glassponning

    Grote geometrische staalversterkingen

    Hoge profielstabiliteit door de gesloten profielvorm

    Onzichtbaar afwateringssysteem

 

Het systeem is ook beschikbaar in meerdere combinatiemogelijkheden. Schema’s met één of meerdere vaste- en hefschuifvleugels. Daarnaast is een variante met alu-voorzetschaal mogelijk .  Zo ontstaat een tijdloos elegant design en vrijwel onbeperkte mogelijkheden van individuele kleuren.

De perfecte balans tussen design en warmte-isolatie!

Elementen kunnen gemaakt worden met een:

  • Max.element hoogte   2,9 m in witte uitvoering (2,6 m voor kleur)
  • Max.element breedte  6,5 m in witte uitvoering  (5,5 m voor kleur)

De hoge stabiliteit wordt bereikt door versterking van staal met geoptimaliseerde vorm sluiting, alsmede door middel van een gesloten contour van de vleugel. De hefschuifdeur kan gebruikt worden voor grote openingsoppervlakten.

Beglazing tot 54 mm is mogelijk en met toepassingen zowel indoor als outdoor. Diepte montage bieden een onzichtbare bevestiging van elementen.

Het systeem van ' PremiDoor 88' biedt een eenvoudig bedieningsgemak, sterke kwaliteit en met een verhoogde thermische isolatie.

 

KOEMMERLING PremiDoor 88 wei KOEMMERLING PremiDoor 88 golden oak


Quick-Finder