Actueel

 

Nieuwsbericht


profine Belux verwent SELECT partners

profine Belux nodigde zijn SELECT partners uit voor de lancering van de PremiSlide, een nieuw schuifraam en de ProCoverTec.


De lancering van de nieuwe raamelementen vond plaats in de Orangerie van Château de la Poste nabij Namen. Klaus Buchmuller, productverantwoordelijk in profine Duitsland, mocht in avant-première het nieuwe schuifsysteem de “KÖMMERLIJNG 76 PremiSlide” voorstellen. Daarna was Frank Suthoff, verantwoordelijk voor de nieuwe kleurtechnologie “ProCoverTec” aan de beurt.

Tenslotte kregen de partners de kans om in de showroom alle nieuwigheden te bewonderen en uitvoerig vragen te stellen aan de Duitse collega’s en Belgische specialisten.

Om in het thema “kleur” te blijven was er een Grafitti workshop voorzien. Het hoogtepunt van de dag was, na de lunch, een fantastische roadtrip in de prachtige omgeving met 2 PKs.


 “Wij vinden het belangrijk om jaarlijks onze SELECT partners samen te brengen, zodat ze hun ervaringen en kennis kunnen delen en we samen onze marktpositie kunnen vergroten op de Belgische markt”, zegt Frederik Declercq,  Manager voor profine Belux. “ Dankzij het nieuwe KÖMMERLING76-systeem hebben we een zeer uitgebreid gamma op de markt en 2017 is tot nu toe een zeer goed jaar geweest. Wij kijken positief naar de toekomst”Quick-Finder