Actueel

 

Nieuwsbericht


Opening nieuwe productieafdeling in Indië.

Op 7 oktober 2017 opende profine Group zijn nieuwe productieafdeling in Vadodara, India. De faciliteit bevindt zich in de directe omgeving van de extrusie-fabriek die sinds 2013 operationeel is.

Met de nieuwe fabriek vergroot profine zijn capaciteit in India van drie tot vijf extrusie lijnen. In totaal is de fabriek ontworpen voor een capaciteit van 15 extrusie lijnen en om 15.000 ton PVC profielen per jaar te produceren. Naast de productiefaciliteiten omvat het een uitgebreid logistiek- en technisch opleidingscentrum voor de partners. profine heeft sinds ze aanwezig zijn op de Indische markt reeds 13 miljoen euro geïnvesteerd.

"Sinds 12 jaar zijn we aanwezig in Indië en dit met succes. Met de opening van een nieuwe fabriek gaan we nog een stap verder en onderstrepen we ons engagement op lange termijn", verklaarde Dr. Peter Mrosik, eigenaar en CEO van profine Group, bij de openingsceremonie.

profine is actief in India met het merk Kömmerling en wordt beschouwd als een van de toonaangevende leveranciers met zijn dochteronderneming in New Delhi.

Dr. Mrosik benadrukte de prestaties van Farid Khan, de CEO van profine India en zijn team, die de fabriek in een buitengewone korte tijd lanceerde. "Naast de moderne productietechnologie biedt onze nieuwe fabriek de juiste infrastructuur om het succes van onze klanten te garanderen. Samen met hen willen we in India blijven doorgroeien.”Quick-Finder