Mastiff-deurpanelen

Bepaal zelf hoe uw voordeur er uitziet.


mastifflogo

Mastiff is producent van een gepatenteerd systeem van
deurpanelen, rondbogen en raamafwerkingen.
Mastiff is een op en top Belgisch bedrijf met dealers in
België en Frankrijk.


Meer info: www.mastiff.be 

Vele kleuren en meer dan 1000 combinatiemogelijkheden

Het bijzondere aan Mastiff is dat u zelf uw voordeurpaneel kunt samenstellen: één- of tweezijdige ornamenten, met of zonder (isolerend) glas, glassoorten (gekleurd, gelaagd, gezandstraald, fantasie en loodbeglazing, …) en de kleur. Naast basis-wit en ivoor zijn meerdere renolit-folies ter beschikking, uni-kleuren zoals staalblauw, antracietgrijs, dennengroen, … of houtdesigns zoals gouden eik, mahonie, rustieke eik, … alles kan.

Enig op de Europese markt

Het Mastiff-deurpaneel bestaat uit één of meerdere homogene kunststof hardschuimplaten met gelijkmatige celstructuur die het resultaat is van een uniek gepatenteerd productieproces.

Mastiff-voordelen
  • Flexibiliteit: meer dan 1000 mogelijkheden.
  • Uit één homogeen geheel: geen opgekleefde ornamenten.
  • Stabiel en schokvast: getest en goedgekeurd.
  • Lichtecht, weer- en vochtbestendig: een glansrijk resultaat.
  • Bestand tegen chemicaliën: superieure kwaliteit.
  • Warmte-isolerend: ca 2,0 W/m2K (19 mm), ca 1,6 W/m2K (29 mm), ca 1.3 W/m2K (38 mm)
  • Geluidsisolerend: een solide geluidsdemping.
  • Makkelijk onderhoud: water en zeep volstaan omdat vuilophoping ontbreekt.
  • Makkelijke glasvervanging bij glasbreuk.
Beschikbaar in verschillende diktes

Het basis buitenpaneel is een 19 mm PVC-hardschuimplaat (Kömacel). Het paneel is hard, compact, glad en heeft een gesatineerd uitzicht. Alle ornamenten van de panelen zijn steeds inliggend en vormen één geheel met het basispaneel. Naast de basis 29 mm uitvoering staan ook een 19 mm of een 38 mm uitvoering ter beschikking. Alleen de 29 en 38 mm uitvoering kunnen voorzien worden van beglazing. Met een hoogtechnologische CNC-machine worden de nodige uitfrezingen voorzien, waarna de beglazing wordt ingezet en afgewerkt met een hoogwaardige siliconevoeg, welke de afwerking van het paneel bevestigt.

Toepasbaar op alle merken van PVC profielen

Het Mastiff Invisible-systeem kan toegepast worden op alle merken van PVC-profielen. De inwendige aansluiting wordt daarop afgestemd. Standaard wordt met een dikte van 51 mm gewerkt.

Voor specifieke toepassingen zoals de passief-uitvoering wordt de isolatie dikte aangepast, in zoverre dit mogelijk is. De binnen en buitenplaat blijven zoals bij Mastiff PVChardschuimplaten (Kömacel).

Bij uitvoering met glas wordt een drievoudige beglazing voorzien welke daarenboven éénzijdig gelaagd is.
Met een hoog-technologische CNC-machine worden de nodige uitfrezingen voorzien, waarna de beglazing wordt  ingezet en afgewerkt met een hoogwaardige siliconevoeg. Deze voeg bevestigt de afwerking van het deurpaneel.


mastiff  mastiff


Quick-Finder