Kleurprogramma


 Kömmerling beschikt over een breed gamma aan kleuren, maar liefst 38 foliekleuren voor uw ramen en deuren.
Homogeen wit en ivoor

Kömmerling produceert al meer dan 40 jaar de klassieke witte profielen. Nu beschikt Kömmerling ook over een brede waaier aan profielen in ivoorkleur. De profielen zijn in de massa gekleurd.

Foliebekleving

 Het foliegamma heeft naast generfde folies met houtdessins en unikleuren ook gladde folies. De kleurfolies zijn bestand tegen zeer extreme weersomstandigheden. Bij profielen enkel aan de buitenzijde bekleefd met folie wordt de folie verlijmd op een wit of crème gekleurd profiel. Bij tweezijdig gefolierde profielen gebruikt Kömmerling wit, crème, licht-of donkerbruine in de massa gekleurde basisprofielen. Dit naargelang de kleur van de folie.

Bekijk hieronder online onze folder en u vindt  ongetwijfeld precies die kleur en structuur die perfect bij uw woning past.  

De pvc-ramen en deuren van Kömmerling zijn uitgerust met een hoogwaardige afwerking en dankzij een Renolit-film zijn de profielen extra beschermd tegen alle weersomstandigheden. Naast de basis witte en crèmekleurige profielen worden de andere kleuruitvoeringen, uni kleuren en houtdessins gerealiseerd door een hoogwaardige kleurfolie.
Zie onze brochure hieronder.
We geven dan ook 15 jaar garantie, zowel op vormvastheid en onderstaande PX- kleuren
(OPGELET: deze garantie is geldig voor alle bestellingen vanaf 01/03/2017 en mits ondertekening van een garantiecertificaat bij onze partner):

WS | Wit  -  Blanc
CC | Crème – Crème

15

Moeraseik 

16

Antracietgrijs

21

Zilvergrijs

24

Mahonie 

27

Chocoladebruin

32

Gouden eik 

34

Donkere eik

37

Rustieke eik

  42  Macore

44

Wijnrood

50   

Signaalgrijs

52

Notenboom

58

Dennengroen

80

Zwartbruin

88

Staalblauw

90

Black cherry

92

Basaltgrijs

93

Agaatgrijs

94

Lichtgrijs

AG

Antracietgrijs

CQ

Crème

GA

Agaatgrijs

GD

Kwartsgrijs

SG

Leigrijs

WX

ReinwitBekijk hier onze folder

 

 


 


Quick-Finder