Raamsystemen


Ramen zijn onontbeerlijk in elke architectuur. Ze brengen het licht en het leven binnen en openen onze ogen op de buitenwereld. Ramen bepalen mee het gezicht en de stijl van een gevel. Alle mogelijke vormen, met of zonder kleinhouten, staan ter beschikking van de architect wanneer hij de lichtvoorziening en esthetische vormgeving ontwerpt.

 Onze profielen onderscheiden zich van andere kunststofprofielen door hun smallere, afgeronde design en zijn zowel voor nieuwbouw als voor renovatie het ideale buitenschrijnwerk. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en beschikken over zeer goede isolerende eigenschappen. Zij zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, inbraakveilig en bieden een optimale geluidsisolatie.

De uitstekende thermische isolatie en de maximale kierdichtheid zorgen voor een lager energieverbruik. Kömmerling gebruikt voor de stabilisering van de PVC calcium- zink in plaats van het milieubelastende lood. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, worden ook profielen gemaakt op basis van gerecycleerd materiaal.

Bekijk hier online onze productgids 


Quick-Finder