Ons bedrijf


Profine Belux bvba is een onderdeel van het Duitse bedrijf Profine GmbH. Het kantoor in Zellik-Asse, aan de rand van Brussel, fungeert als verkoopskantoor van KBE-profielen voor België en Luxemburg. Het vormt een belangrijke schakel tussen het Duitse productiebedrijf en erkende verwerkers in België, die met KBE-profielen buitenschrijnwerk vervaardigen voor nieuwbouw en renovatie.

Bij profine Belux bvba  wordt veel belang gehecht aan vakkundig advies. Onze professionele medewerkers staan daarom klaar om bouwheren, architecten en promotoren te adviseren over de toepassingen met de KBE-producten.

Over profine Belux

profine Belux bvba is de verkooporganisatie voor profine GmbH Duitsland, producent van wereldwijd toonaangevende kunststofprofielen voor ramen en deuren, alsook van innovatieve oplossingen in verband met buitenschrijnwerk.

Als verkooporganisatie commercialiseert profine Belux bvba de gerenommeerde merknamen KBE, Kömmerling en Trocal. Design en optimale energieprestaties zijn even kenmerkend als een marktgericht assortiment. Met het oog op een deskundige en professionele toepassing bij de eindgebruiker, wordt het volledige assortiment uitsluitend via erkende vakbedrijven verdeeld.

profine GmbH werd in 2003 opgericht als resultaat van het samenvoegen van de activiteiten van KBE, Kömmerling en Trocal en HT TROPLAST. De onderneming stelt 3.700 mensen tewerk, waarvan 2.200 in Duitsland. De geconsolideerde omzet bedroeg 863 miljoen euro in 2007. De productiecapaciteit, verdeeld over 28 vestigingen in 21 landen, bedroeg 450.000 ton. Naast Duitsland produceert de Internationale profine Groep in Frankrijk, Italië, Spanje, Rusland, Oekraïne, de Verenigde Staten en China.

The Adobe Flash Player is required to play this video-clip.
Download Flash Player.